Εταιρική Ταυτότητα

 Ο σχεδιασμός της Εταιρικής σας Ταυτότητας αποτελεί το επόμενο βήμα αμέσως μετά τη σχεδίαση του λογοτύπου της εταιρείας σας. Η Εταιρική Ταυτότητα καλύπτει και διευκολύνει τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησης σας τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους πελάτες της.


Η χρήση Εταιρικής Ταυτότητας οργανώνει τα στοιχεία σας και προσδίδει σε κάθε σας επαφή έναν επίσημο, ενιαίο και σταθερό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση δίνει βάρος και ενισχύει το επαγγελματικό σας προφίλ κάνοντας την επιχείρηση σας πιο ελκυστική για τους πελάτες-ενδιαφερόμενους.

Μπορείτε να δείτε μια ολοκληρωμένη μελέτη δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας εδώ.

Μια ολοκληρωμένη Εταιρική Ταυτότητα αποτελείται από τα παρακάτω:

  • Επαγγελματική Κάρτα
  • Εταιρικό Επιστολόχαρτο
  • Εταιρικούς Φακέλους Αλληλογραφίας διαφόρων διαστάσεων
  • Πρότυπο Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας

 

Μη ξεχνάτε ότι...

 

  • Ενισχύοντας τη γραφική ύλη και την επιστολογραφία σας με την εταιρική σας ταυτότητα η εταιρεία σας επιδεικνύει το εμπορικό της σήμα και αυξάνει το επαγγελματικό της γόητρο.
  • Κάνοντας χρήση ενός σταθερού επαγγελματικού προτύπου αλληλογραφίας η Εταιρική Ταυτότητα σας βοηθά να οργανώσετε τις θέσεις και τα στοιχεία σας διευκολύνοντας έτσι, κατά ένα τρόπο, τόσο εσάς όσο και τους συνεργάτες και τους πελάτες σας στην μεταξύ σας επικοινωνία.
  • Ουσιαστικά και κυρίως η εταιρική σας ταυτότητα έχει σημαντική διαφημιστική λειτουργία καθώς μέσω του επιστολόχαρτου, των φακέλων και του εταιρικού σας e-mail σας το εμπορικό σήμα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας προωθούνται στο ευρύ κοινό αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για την προσέλκυση νέων πελατών.

 

 

 

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καλέστε μας στο 210 57 13 557 ή επισκεφτείτε μας.

JoomShaper