Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπο και γενικότερα η εταιρική σας ταυτότητα χαρακτηρίζει απόλυτα την εταιρεία σας. Δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό και στην ουσία αποτελεί τη σφράγιδα της επιχείρησης σας. Γι' αυτό το λόγο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό του.

Η σύλληψη της ιδέας, η επιλογή των χρωμάτων, η γραμματοσειρά, τα σχήματα και τα οπτικά και λεκτικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τη φύση του αντικειμένου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία σας, οδηγούν σε μια επιτυχημένη εμπορικά εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Για εμάς ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί έρευνα, λογική επεξεργασία, δημιουργική αισθητική και συγκεκριμένη μεθοδολογία.

Μη ξεχνάτε ότι:

  • Το λογότυπο σας ταυτίζεται άμεσα και απόλυτα με την επιχείρηση σας. Σε ένα μόλις σχήμα το λογότυπο αποτυπώνει και μεταφέρει το ιδιαίτερο επαγγελματικό σας προφίλ και σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.
  • Κάθε λογότυπο σχεδιάζεται για να εξυπηρετήσει καθαρά επικοινωνιακούς στόχους. Η βασική λειτουργία του είναι να εντυπώνεται άμεσα στη μνήμη των θεατών, να αναγνωρίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη, να πείθει και να προσελκύει πελάτες.
  • Ένα επιτυχημένο λογότυπο δεν αρκεί να είναι καλαίσθητο. Η φύση του αντικειμένου της εταιρείας καθώς και το κοινό στο οποίο αυτή απευθύνεται είναι δύο παράμετροι που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε άλλωστε ότι το λογότυπο σας μεταξύ άλλων θα πρέπει να μεταδίδει στον θεατή τη γνώση σας για το αντικείμενο και συγχρόνως να εμπνέει εμπιστοσύνη.

Εμπιστευτείτε μας  προκειμένου να δημιουργήσουμε για σας το εμπορικό σήμα που θα εκπροσωπήσει με επιτυχία την επιχείρηση σας.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καλέστε μας στο 210 57 13 557 ή επισκεφτείτε μας.

JoomShaper