Κατασκευή ιστοτόπων

kataskevi istoselidwnΗ WEBMAZE εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων (Web Design & Development ) ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και όλα τα  W3C Standards.

Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα. Η ανανέωση των περιεχομένων γίνεται μέσα από εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον και δεν χρειάζεται να έχετε κάποια εξειδικευμένη γνώση. Χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ώστε οι ιστοσελίδες να προσαρμόζονται σε κινητά τηλέφωνα και Tablets ( Responsive site design & development). 

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγραμματισμού, ακολουθούνται οι αρχές SEO (search engine optimization) της ιστοσελίδας, με τις ανάλογες λέξεις κλειδιά και άλλες μεθόδους, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης από δυνητικούς επισκέπτες.

Η εικαστική παρουσίαση είναι σύμφωνη με το ύφος και τη φιλοσοφία της επιχείρησης, βασισμένη στην εταιρική ταυτότητα.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός άρτιου αισθητικά και λειτουργικά ιστότοπου που θα καλύπτει τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης σας καθώς και τις υπηρεσίες προς τους χρήστες του.

Παρακάτω ακολουθεί η μεθοδολογία που μαζί θα ακολουθήσουμε προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

  • Η ανάλυση απαιτήσεων
  • Ο σχεδιασμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδας (Δυναμική)
  • Η εγκατάσταση  Content Management Systems, CMS
  • Η παραμετροποίηση
  • Η εισαγωγή αρχικού περιεχομένου
  • Οι δοκιμές
  • H εκπαίδευση των χρηστών 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου μαζί να θέσουμε τα σωστά θεμέλια προβολής της επιχείρησής σας στο internet.

 

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καλέστε μας στο 210 57 13 557 ή επισκεφτείτε μας.

JoomShaper