Υποστήριξη Ιστοτόπου

Υποστήριξη και συντήρηση ιστοτόπουΑν έχετε μια ιστοσελίδα αναρτημένη στο διαδίκτυο της οποίας το περιεχόμενο δεν ανανεώνεται, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα γίνει «αόρατη». Είναι δεδομένο ότι όλες οι μηχανές αναζήτησης σε μόνιμη βάση, ελέγχουν τα περιεχόμενα των απανταχού ιστοσελίδων και τις κατατάσσουν ανάλογα με την ενημέρωση που προσφέρουν θεωρώντας αυτό ως τον πρωταρχικό ρόλο της ύπαρξης τους.

Κατά συνέπεια μια ιστοσελίδα που δεν ενημερώνεται, σταδιακά θα υποβαθμίζεται και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για τον κάτοχό της.

Απαραίτητο στοιχείο λοιπόν για την ύπαρξη μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας είναι η άμεση ενημέρωσή της, σαφώς με ορθό και ακριβές περιεχόμενο χωρίς ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησης, στις υπηρεσίες που προσφέρει ή στα προϊόντα προς πώληση που προβάλει θα πρέπει να γίνονται άμεσα.

Επίσης, δεδομένης της ραγδαίας ανανέωσης των τεχνικών στο διαδίκτυο θα πρέπει να φροντίζεται η ιστοσελίδα σας να ακολουθεί και να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες, προσθέτοντας ή αναβαθμίζοντας λειτουργίες που προσφέρετε στους επισκέπτες σας, προκαλώντας τους να την ξαναεπισκεφθούν.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε:

  • Εισαγωγή κειμένων, άρθρων, εικόνων ή βίντεο μετά από επιλογή σας
  • Επεξεργασία των πολυμέσων πριν την τοποθέτηση τους στην ιστοσελίδα
  • Βελτίωση ή τροποποίηση του υφιστάμενου γραφικού ή δομικού σχεδιασμού του δικτυακού τόπου
  • Ανάπτυξη και τοποθέτηση διαφημιστικών (banners)
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση επεκτάσεων - λειτουργιών
  • Βελτίωση και ρύθμιση υφισταμένων επεκτάσεων

 

Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα σας σε όποιο βαθμό απαιτείται με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καλέστε μας στο 210 57 13 557 ή επισκεφτείτε μας.

JoomShaper