Στατιστικά ιστοσελίδων

Όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες με τα κλασικά εργαλεία διαφήμισης, δηλαδή τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπη διαφήμιση κ.α. δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζετε πόσοι ενημερώθηκαν και σε πιο βαθμό πείστηκαν για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία σας.

Απλά στο τέλος κάθε καμπάνιας και μετά την παρέλευση εύλογου χρονικού διαστήματος, συγκρίνουμε πωλήσεις παλαιοτέρων χρήσεων με τις πρόσφατες και καταλήγουμε σε  “μη ασφαλή”  συμπεράσματα ποσοστού ευστοχίας της διαφημιστικής καμπάνιας που πραγματοποιήσαμε. 

Η κατασκευή όμως ιστοσελίδας στο internet σαν μέσο διαφήμισης και προβολής, μας δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης στατιστικών εργαλείων που μας παρέχουν σημαντικά στοιχεία, τα οποία με κατάλληλη επεξεργασία μπορούμε να δημιουργήσουμε προφίλ των επισκεπτών μας και γνωρίζοντας τι αναζητούν να φροντίσουμε να το παρέχουμε.

To Google Analytics αποτελεί μία υπηρεσία της Google για την στατιστική μέτρηση των στοιχείων της ιστοσελίδας σας, το οποίο μας δίνει στοιχεία όπως παρακάτω:

  • Τους καθημερινούς επισκέπτες της ιστοσελίδας σας
  • Ποιες συγκεκριμένες σελίδες επισκέπτονται μετά την αρχική
  • Πόση ώρα παραμένουν στη κάθε σελίδα
  • Από ποιες χώρες και πόλεις
  • Τι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποίησαν για να μας βρουν στις μηχανές αναζήτησης
  • Από ποια σελίδα μας επισκέφθηκαν (link παραπομπής)
  • Ποιες σελίδες έχουν ή δεν έχουν κίνηση κ.α.

Έτσι μέσω του εργαλείου της Google Analytics μπορούμε να εξάγουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα για την κατασκευή της σελίδα σας και τις βελτιώσεις που πιθανόν να απαιτούνται.

Εμπιστευτείτε μας για να μετατρέψουμε την ιστοσελίδα σας σε εργαλείο πώλησης.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Στείλτε μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , καλέστε μας στο 210 57 13 557 ή επισκεφτείτε μας.

JoomShaper